Ανοίγουμε τη συσκευασία, ξεπλένουμε τα καλαμαράκια σε τρεχούμενο νερό και τα αφήνουμε να στραγγίσουν καλά. Αφαιρούμε το κεντρικό διάφανο κόκαλο.
Τα βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τον μαϊντανό και τα αφήνουμε να μαριναριστούν μέχρι να ετοιμάσουμε τον πουρέ.
Πλένουμε και βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Τις καθαρίζουμε, τις κρυώνουμε και σε ένα μπολ τις σπάμε με ένα πιρούνι. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τον χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε τον πουρέ. Στην κορυφή βάζουμε τα καλαμαράκια, το κρεμμύδι, τις ελιές και τα ραπανάκια.